Werkgroepen

Atelier

Voor onze ateliers op vrijdag namiddag zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die een groepje kinderen onder de arm willen nemen om samen met hen een leuke, creatieve, verbindende, leerrijke, … activiteit uit te voeren.

britt@poer.levensboom.be

Events

Hou je van toffe events? Organiseer je graag feestjes? Denk je graag mee over financiële acties? Sluit je dan zeker aan bij werkgroep events. Je zal warm ontvangen worden in een vrolijk, gedreven team vol energie en goesting!

babs@poer.levensboom.be
britt@poer.levensboom.be

Praktisch

De praktische werkgroep zet zich in voor allerlei grote en kleine werken. Moet er iets opgehaald worden? Hebben we vogelhuisjes nodig? Zitten we met een praktisch voorstel? Ze steken de koppen bij elkaar en vliegen erin! Ook zin om hier deel van uit te maken? Zeker welkom!

carine@poer.levensboom.be
jeska@poer.levensboom.be

Promo & communicatie

Werkgroep pr en communicatie zorgt ervoor dat mensen op de hoogte worden gebracht via verschillende kanalen. Zo is er iemand die een website aan het maken is, creatievelingen die logo’s en posters ontwikkelen, een persoon die de nieuwsbrief verzorgd, de Facebookpagina opvolgt, reclamefilmpjes of banners maakt, … Er wordt ook gewerkt aan een flyer. Kortom, het is een heel divers team vol talent! Heb je ook zin om ons project een stem te geven? Welkom in onze werkgroep!

jeska@poer.levensboom.be

Financiën

De financiële werkgroep zoekt mannen en vrouwen met boekhoudtalent. Word je helemaal wild als je denkt aan begrotingen? Krijg je het warm aan je hartje van tabellen met cijfertjes? Dan hebben wij de geknipte rol voor jou. Sluit gerust aan en deel je hands-on boekhoudvaardigheden.

lore@poer.levensboom.be
jeska@poer.levensboom.be

Pedagogisch

Met de pedagogische werkgroep onderzoeken we verschillende onderwijsvormen, delen we gedachten, ideeën, meningen en vertalen deze binnen onze eigen school. Hier en daar maken we voorzichtige, weldoordachte keuzes. Natuurlijk is er nog heel wat flexibiliteit en is het een groeiproces. Wie zin heeft om mee te denken over de pedagogische waarden en normen is hier aan het juiste adres.

lies@poer.levensboom.be
celine@poer.levensboom.be

Kernteam

Met het kernteam behouden we het overzicht over het hele project. Wekelijks overleggen we met elkaar over het reilen en zeilen. We denken na over de visie, de verdere planning, volgen alles op, zetten onze oren en ogen open, leggen contacten en maken verbindingen met partners, … . We zijn slechts een deeltje van het groter geheel, want (bijna) alles wordt in samenwerking met de andere werkgroepen gedaan. Zonder onze vrijwilligers zou ons team te klein zijn om alles te dragen. Het is fantastisch te voelen en te zien hoe iedereen het beste van zichzelf geeft en zich als één team achter het project schaart.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en volg ons op Facebook